Wednesday, October 9, 2013

Instructors training Netherlands - 30/10/2013 to 3/11/2013


Iryna Giblett Competition Team takes 6 Gold medals at Nailympics 2012.
Left to right:Lina Nyberg, Iryna Giblett, Lysa Comfort (Organizer and Head Judge), Viktoria Prihodko 
and Katie Cazorla who is the star of the "Nail Files" TV reality show in USA.

Beste Nagelvrienden,
Gedurende de afgelopen maanden heb ik u enkele nail designs getoond die gemaakt zijn door de Educators van de Iryna Giblett Nail Academy. Waaronder Nailympics kampioenen: Viktoria Prihodko, Viktoria Kisel, Anna Pobedinskaya , Iryna Giblett en ook designs door de Russische One-Stroke kampioen : Yana Shistko . Het zijn deze Educators die, samen met anderen in ons internationale team, door hard werken, talent en inzet sinds 2009 meer dan 60 internationale wedstrijdmedailles hebben gewonnen, waarvan 8 gouden medailles op Nailympics in 2012.


Meer dan op enig ander moment, heeft de nagelindustrie behoefte aan goede Educators die kunnen helpen om nagelstylistes boven middelmatige salons uit te komen, de omzet te verhogen en hun eigen reputatie als nagelstyliste te kunnen uitbouwen - vergeet niet dat het belangrijkste merk niet het product is, maar uzelf! Het is omdat we deze behoefte aan goed onderwijs erkennen dat we ons bedrijf in 2009 in Zweden hebben opgericht. Vandaag de dag, mede dankzij Iryna 's ervaring als een Nail Artist , Educator en internationale jurylid, en ons team van uitzonderlijke Educators, zijn wij een van de weinige bedrijven in Europa die in staat zijn om onderwijs aan te bieden op wedstrijdniveau in elke techniek en categorie.


We zouden nu graag onze kennis ook naar Duitsland en Nederland brengen. Dus zijn we op zoek naar nagelstylistes die graag in ons team willen komen als Instructor. U hoeft geen kampioen te zijn ;-), maar u moet tenminste drie jaar ervaring als nagelstyliste hebben en diploma's hebben in zowel gel en acryl design. U bent ook gepassioneerd over nagels, het verlangen hebben om onze industrie te verbeteren en gemotiveerd zijn om andere nagelstylistes te helpen om hun volledige potentieel te bereiken .


Deze Instructor Training is slechts het begin. In de daaropvolgende maanden en jaren zullen we je meer diepgaand onderwijs aanbieden om je vaardigheden te ontwikkelen tot een uitzonderlijk niveau. Hoe ver u wilt gaan wordt alleen beperkt door uzelf.


Als bedrijf hebben we een aantal belangrijke principes: we werken als een team om kennis te delen, geen persoon is hoger dan de andere, iedereen heeft een gelijke stem. Omdat de harmonie in het team zo belangrijk voor ons is, zijn we heel zorgvuldig wie we uitnodigen tot het team en om ons bedrijf, opleiding en producten te vertegenwoordigen.


Als u geïnteresseerd bent om meer over ons bedrijf en de Instructor Training te weten te komen, stuur ons dan een e-mail met de volgende informatie:

  • Uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, website-adres ( indien beschikbaar ), Facebook-pagina (indien beschikbaar), Skype-adres (indien beschikbaar)
  • Een samenvatting van uw opleiding, carrière en nagelopleiding (wanneer u een nagelstyliste bent geworden, eventuele andere diploma's)
  • Waarom u een Instructor wilt worden

Bedankt voor het lezen. We kijken uit naar jullie reactie!


Met vriendelijk groet,


Iryna & Bob Giblett
Iryna Giblett AB
Zweden
Email: iryna@irynagiblett.com

Skype: iryna_giblett
www.irynagiblett.comNo comments: